Als je over de Nederlandse wegen rijdt, zie je overal landbouw, je kunt er niet omheen. Maar wat gebeurd er nu precies op zo’n bedrijf? Met deze website laten we u meekijken op ons bedrijf. Den Ouden Heuvel is een modern akkerbouwbedrijf, waar verschillende voedselgewassen worden geteeld.

Maak kennis met Tejon en Peter de Regt, lees meer over de gewassen die we telen. Blijf op de hoogte met onze dagelijkse activiteiten via onze twitteraccount. Kijk hoe wij met een projectmatige aanpak ons bedrijf verbeteren om steeds betere producten te telen met steeds minder input.

Onder het kopje duurzaamheid zie je dat het telen van voedsel vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend is en vindt je meer informatie over hoe we als akkerbouwbedrijf in Nederland bezig zijn om ons productieproces te verduurzamen.

Met ons unieke “Meer dan Grond” concept heeft u zelfs de mogelijkheid om te participeren in ons bedrijf en daarmee in een betrouwbare sector met veel toekomstperspectief. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en neem bij interesse contact met ons op.

Wellicht tot ziens en heeft u suggesties of vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Voor een toelichting of afspraak kunt u contact opnemen met Tejon of Peter de Regt.

Den Ouden Heuvel
Colijnweg 17
8251 PJ Dronten
Tel: 0321-224710

Mobiel: 06-27052737 (Tejon)

Mobiel: 06-42663358 (Peter)

info@denoudenheuvel.nl

Of laat een bericht achter via het contactformulier:

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Ja, ik wil graag de brochure over Den Ouden Heuvel ontvangen.